RF techniek steeds belangrijker bij ontwikkeling elektronicaiso

RF techniek is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving: van hardloopchip tot OV-chipkaart. Aanbieders van elektronische producten met expertise op RF techniek hebben een duidelijke voorsprong.

Als ‘RF’ zijn plaats krijgt binnen een product, moet het product voor het overige ook goed functioneren en bedrijfszeker zijn. EMC moet bijvoorbeeld zijn gegarandeerd, behuizingen moeten functioneel zijn.

Vanuit dit totaalperspectief kan Frame Engineering het hele proces van elektronicaontwikkeling en productie voor zijn rekening nemen, inclusief de ontwikkeling op basis van RF techniek. De ervaring van Frame Engineering bestrijkt behalve RF techniek ook meet- en regelapparatuur en de bouw van zowel losse producten als industriële systemen. De expertise van het bedrijf strekt zich daarbij uit van de automobielsector tot de scheepvaartbranche tot de gezondheidszorg tot de horeca. Sinds het oprichtingsjaar 1992 is Frame Engineering in veel branches actief waar elektronica of mechatronica een rol spelen.

Ook voor RF techniek geldt wat voor de andere branches geldt die Frame Engineering door ervaring inmiddels goed kent: steeds staan vier pijlers centraal. Naast Kennis en Kwaliteit zijn dat Betrouwbaarheid en Milieu.

Wilt u ons aanspreken op deze pijlers, op onze ervaring in RF techniek, of op welke expertise ook, dan nodigen wij u uit tot nader contact op onze website.