Afregelen als integraal onderdeel van het ontwerp

Afregelen is belangrijk bij het ontwerp en ontwikkelen van elektronica of mechatronica. Afregelen moet al centraal staan bij het prilste begin van elk ontwerpproces. Zonder het afregelen werkt de stappenmotor of de robotarm niet.

De afregeling hoort bij de ontwikkeling van elk elektronisch of mechatronisch product, of het daarbij nu gaat om besturingssystemen in meet- en regelapparatuur, RF-techniek, printassemblage of apparatenbouw.

Tijdens het ontwikkelproces houdt Frame Engineering het zo eenvoudig mogelijk afregelen dan ook voortdurend voor ogen: het prototype moet zo mogelijk al feilloos functioneren, de productie moet in dienst staan van de eenmaal verkozen afregeling. Evenmin mag behuizing interfereren. Een test bij de klant is het finale sluitstuk om er zeker van te zijn dat regelen ook afregelen betekent.

Afregelen als expertise komt tot zijn recht in een breed werkveld. Het werkterrein van Frame Engineering bestrijkt toepassingen in de medische sector, in defensie, in de scheepvaart, in de horeca in de automotive en zo meer. Sinds 1992 zet Frame Engineering zich in voor maatwerk in elektronica en mechatronica, of het daarbij nu gaat om kleine of grotere series. Juist omdat afregelen bij het totaalproces hoort, verzorgt Frame Engineering het proces van a tot z.

Afregelen heeft evenzeer een inhoudelijke betekenis. Steeds zal het afregelen in het teken staan van vier pijlers: Kennis, Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Milieu. Bij al deze pijlers is afregeling essentieel.

Wilt u meer weten over onze reikwijdte? Graag bieden wij u inzicht in onze mogelijkheden.