Testopstelling in de elektronica: graag zo vaak als nodigiso

Een testopstelling is nooit een overbodige luxe en zeker niet in de elektronicabranche. In de elekronicaindustrie is in elke fase van het productieproces testing nodig, met name tijdens de prototypefase, dat wil zeggen: na de ontwikkelings- en ontwerpfase. Maar net zoals een windtunnel niet voldoende is om een vliegtuig te testen, is prototypingtesting dat evenmin. Pas als het elektronische of mechatronische product zijn behuizing krijgt, is sprake van de finale testopstelling.

Frame Engineering beschouwt testopstellingen als integraal onderdeel van zijn takenpakket. Dit komt voort uit de taakopvatting van Frame Engineering. Deze opvatting bestrijkt het totale gebied van ontwikkelen, ontwerpen, prototyping en serieproductie, al dan niet niet inclusief behuizingen. Ook na het aanbrengen van een eventuele behuizing moet dus weer sprake zijn van een testopstelling.

Inmiddels heeft Frame Engineering sinds 1992 ervaring met het ontwikkelen, testen en produceren van allerlei vormen van elektronica en mechatronica, variërend van de ontwikkeling van besturingssystemen in meet- en regelapparatuur tot RF techniek tot apparatenbouw. Het bedrijf heeft testopstellingen gebouwd voor onder andere de medische sector, de automotive, de horeca en de militaire sector.

Een testopstelling staat bij Frame Engineering in het kader van vier invalshoeken: naast Kennis en Kwaliteit zijn dat Betrouwbaarheid en Milieu. Als u onszelf in een testopstelling wilt brengen, nodigen wij u daartoe van harte uit.