Elektronicabehuizingen als passend sluitstuk van een ontwerptrajectiso

Elektronicabehuizingen lijken in eerste instantie weinig van doen te hebben met de elektronica of mechatronica zelf. Deze opvatting gaat uit van een strikte scheiding tussen ontwerp van de intelligentie en de fysieke bescherming daarvan.

Deze strikte scheiding tussen intelligentie en de elektronicabehuizingen is in feite niet gewenst bij elk bedrijf dat zijn nieuwe elektronische of mechatronische product als een volstrekte eenheid ziet. Zo’n bedrijf wil een project in zijn totaliteit immers graag onderbrengen bij één firma die de verantwoording heeft van A tot Z.

Frame Engineering wil op twee manieren zo’n centraal aanspreekpunt zijn. In de eerste plaats moet ‘totaalproject’ ook een ‘totaalproces’ kunnen inhouden, inclusief elektronicabehuizingen en testing van het product in die elektronicabehuizingen.

In de tweede plaats moet sprake zijn van een veelzijdige expertise die gebaseerd is op jarenlange ervaring – in het geval van Frame Engineering teruggaand tot 1992. Die expertise moet bijvoorbeeld terug te voeren zijn op medische toepassingen, de militaire sector, de automobielsector, de horeca en de scheepvaart. Die ervaring, ook in de bijbehorende elektronicabehuizingen, is hier daadwerkelijk aan de orde.

Wilt u niet alleen meer weten over elektronicabehuizingen, maar ook over het door u gewenste totaalproces? Frame Engineering helpt u graag verder.