FPGA’s: Niet alleen flexibel in gebruik, ook kosteneffectief in prijsiso

FPGA’s zijn een uitgelezen mogelijkheid om specifieke intelligentie in te bouwen op basis van specifieke wensen, variërend van een productiemachine tot een meetinstrument.

FPGA’s kunnen diverse aspecten bijeenbrengen: een efficiënte manier van programmering met op maat gesneden intelligentie èn een effectieve manier om kosten te drukken.

Frame Engineering hanteert als uitgangspunt dat een FPGA zo geprogrammeerd dient te worden dat hij de taken even efficiënt of zelfs efficiënter vervult dan een ‘dedicated’ processor of controller. Dat vereist kennis van velerlei sectoren en ervaring in ‘hands on’ programmeerwerk.

Ervaring in FPGA’s stoelt onder andere op opdrachten in de medische sector, bij militaire toepassingen, bij automatisering in de horeca en bij aandrijvingen in de automotive en scheepvaart. Indien het project daarom vraagt biedt Frame Engineering op basis van FPGA’s een totaaltraject aan.

Een ‘totaaltraject’ gaat niet alleen uit van intelligentie in de vorm van FPGA’s, maar ook van een totaal ontwerpproces tot en met prototyping, testing en behuizingen. Verzorging van kleinere of grotere series maakt van een totaaltraject een totaalproject.

Wie denkt dat FPGA’s een goede basis kunnen bieden voor een specifieke oplossing, kan zich nader informeren bij Frame Engineering.